La Fundació del Fútbol Balear se presenta el dia 22

La Fundació creada per la FFIB per impulsar ajudes socials se presentarà oficialment davant els clubs i les institucions a les 19 hores, a l’edifici Francesc Quetglas (devora Son Malferit).
 
 

En la darrera reunió de la Comissió executiva de la Fundació del Futbol se va confirmar la data de la presentació, a la que es convidaran els directius dels clubs i a representants de les principals institucions polítiques. El batle de Palma, Mateu Isern, serà un dels principals convidats, ja que el Consistori palmesà va ser l’impulsor de la creació de la Fundació, a través del Conveni de traspás de la propietat de Son Malferit. (Les instal·lacions de Son Malferit eren de l’Ajuntament i varen passar a ser propietat de la FFIB el setembre de 2013, ara fa un any).

La Fundació té com a president Miquel Bestard. La Comissió Executiva está formada per Juan Luis Solano (secretari), Manolo López Lacal , Pere Cladera , Josep Sansó, Josep Roldán, Germán Rodriguez, Miquel Mateu, Margalida Ferrando, Antoni Rigo, Pau Nadal, Bartomeu Riera, Miquel Vives i Salvador Mateu.

FFIB

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *