El Govern atorga 450 mil euros en ajudes a esportistes destacats


La Direcció General d’Esports i Joventut ha otorgat 449.999,03 euros en ajudes per a esportistes destacats.
En total s’han resolt 148 peticions d’ajudes que serviran per donar suport als esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions de l’any 2016.
Cal destacar que dintre d’aquests 148 beneficiaris s’hi troben alguns del olímpics de les Illes que en aquests moments estan competint als Jocs Olímpics de Rio. Es tracta de Joan Munar, Marc Sánchez, Joan Lluís Pons, Sete Benavides, Youba Sissokho, Marcus Cooper, Mario Mola, Melani Costa i Caridad Jerez.
L’acceptació d’aquesta ajuda suposa una sèrie d’obligacions per als esportistes, entre les quals destaquen:
1. Durant un període d’un any comptador des de la concessió de l’ajut, prestar la seva imatge i col·laborar amb la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports per a actuacions oficials i protocol·làries, així com per a projectes de promoció de la pràctica esportiva, salut, prevenció de drogodependències i igualtat de gènere sempre que no interrompi la seva assistència a competicions oficials.
2. Durant un període d’un any a comptar des de la concessió de l’ajut, incorporar el logotip de la marca de destinació turística en la indumentària de competició, Illes Balears, sempre que la normativa específica del campionat, club o selecció amb què participa ho permeti

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *